VITELLO TONNATO veisekeelest neli portsu

KOOSTISAINED

Vaja läheb:
Veisekeel 700g
Loorber 2g
Must terapipar 2g
Meresool 30g
Rukkola salat

Kaste:
Majonees 200g
Kappar 10g
Sidrunimahl 15ml
Parmesan riivitud 35g
Tuunikala konserv 75g

Valmistamine:
1. Keeda veisekeel loorberi, musta pipra ja meresoolaga umbes 1,5-2h kuni keel on pehme ja
nahk on kergesti eemaldatav
2. Puhasta keel nahast siis kui keel on veel kuum ning pane jahtuma
3. Kastme komponendid püreesta saumikseriga ühtlaseks kastmeks (et kastet vedelamaks
saada võib lisada läbikeedetud ja jahutatud vett )
4. Lõika jahutatud keel õhukesteks viiludeks ,laota taldrikule ,raputa peale kaste , rukkola salat
ja kapparid