VEISELIHA CARPACCIO NELJALE

KOOSTISAINED

Vaja läheb: 
Veise sisefilee:                               400g
Parmesani juust                             100g
Röstitud seedermänniseemned     50g
Rukola salat                                   60g
Sidrun                                             1 tk
Extra virgin oliivõli                          10ml
Keedetud vutimunad                      12tk
Soolahelbed
Must pipar

Valmistamine:

* Keera puhastatud sisefilee tugevalt toidukilesse ja sügavkülmuta 30 minutiks. 

* Eemalda liha toidukilest ja viiluta ristikiudu terava noaga võimalikult õhukesed viilud . aseta lihaviilud kahe toidukile vahele ja tao taignarulliga lamedaks .

* Aseta liha taldrikule, vala peale natuke oliivõli ja maitsesta soolahelveste ja värskelt jahvatatud musta pipraga . Raputa peale parmesani laastud , seedermänniseemned ning serveeri rukola lehtede ning sidruniviiluga.