TUUNIKALASALAT CHILLIMAJONEESIGA

KOOSTISAINED

Muna 1 tk
Äädikas
Tuunikalakonserv 150g
Porgand 60g
Punane sibul 30g
Kirsstomat 30g
Salatimix 80g
Oliivõli
Sool
pipar
Majonees 60g
Sriracha kaste 10g

*Löö muna ettevaatlikult eraldi kaussi
*Kuumuta vesi keemiseni, lisa tilk äädikat. Libista muna tasakesti podisevasse vette ja
keeda tasasel tulel 2-3 minutit, kuni munavalge on munakollase ümber hüübinud.
*Tõsta muna ettevaatlikult kurnlusika abil veest välja, lase veidi köögipaberil või
lusikal taheneda
*sega kausis majonees ja sriracha kaste
*koori porgand ning lõika peened ribad
*puhasta punane sibul ja lõika õhukesed rattad

*Pese ning kuivata salatimiks ja kirsstomatid
*sega kausis salatimix ,porgandiribad, sibularattad ja maitsesta soola pipra ning
vähese oliivõliga
*serveeri taldrikul koos tuunikalakonservi , Pošeeritud muna ning chillimajoneesiga