TOORJUUSTUKOOK VALGE ŠOKOLAADIGA (18cm koogivorm)

KOOSTISAINED

Vaja läheb:
450g toorjuustu( OTTO toorjuust või Philatelphia)
300g vahukoort
200g Valge šokolaad
5 zelatiinilehte
100-120g suhkurt
küpsisepõhi
400g Digestiv küpsis
100g taluvõi

  1. Purusta digestiv küpsis , sega kokku taluvõiga
  2. Aseta koogivormi põhja küpsetuspaber
  3. Pane koogivormi põhja küpsise-või segu ja tambi ühtlase kihina tugevalt kokku , seejärel
  4. aseta külmkappi tahenema
  5. Sega toasooja toorjuustule juurde vesivannil sulatatud valge šokolaad ja suhkur (sega
  6. rahulikult kuni suhkur on sulanud )
  7. Aseta želatiini lehed külma vette
  8. Soojenda umbes 50g vahukoort ja lahusta zelatiinilehed
  9. Vahukoore-zelatiinisegu segada kiiresti kokku toorjuustuseguga
  10. Vahusta järelejäänud vahukoor ja sega rahulikult spaatliga toorjuustuseguga
  11. Vala toorjuustusegu koogivormi küpsisepõhja peale kata toidukilega ja aseta umbes 8h
  12. külmkappi
  13. Serveerida värskete marjadega ja võib peale riivida valget šokolaadi