Spinati- fetajuustupirukad

KOOSTISAINED

Vaja läheb:
300 g värsket spinatit
250 g fetajuustu
100 g parmesani
1 muna (+ soovi korral 1 muna määrimiseks)
500 g lehttaignat
Muskaatpähklit
Musta pipart

Valmistamine:

  1. Loputa spinatilehed, eemalda varred ja kuumuta väheses vees paar minutit. Lase jahtuda, haki peeneks ja pigista üleliigne vedelik välja.
  2. Sega spinat, fetajuust, parmesan, muna, muskaatpähkel ja pipar ühtlaseks massiks.
  3. Rulli lehttaigen õhemaks ja lõika 12 ruuduks. Tõsta iga ruudu keskele spinati-juustusegu, murra ruudud kolmnurkadeks ja pressi servad kokku.
  4. Soovi korral määri pirukad munaga.
  5. Küpseta kooki 225- kraadises ahjus ca 10 minutit.