Soolakaramelli- toorjuustukook

KOOSTISAINED

Vaja läheb
Põhi:
200 g soolakaramelliga küpsiseid
100 g võid
Täidis:
400 g maitsestamata toorjuustu
100 ml vahukoort
200 g valget küpsetusšokolaadi
100 g karamelli kondenspiima
0,5 tl meresoola
Kaunistamiseks marju.

Valmistamine:
1. Vooderda lahtikäiv koogivorm (20 cm) küpsetuspaberiga.
2. Purusta küpsised ja sega sulatutud võiga.
3. Suru küpsisesegu vormi ja pane vorm 15 minutiks külmkappi.
4. Sulata valge šokolaad, jahuta.
5. Vahusta kergelt omavahel toorjuust ja vahukoor. Sega hulka sulanud valge šokolaad.
6. Soojenda vesivannil karamellikondenspiima, et see läheks vedelamaks ning sega juurde 0,5 tl
meresoola.
7. Määri pool kreemikogusest küpsisepõhjale. Vala peale pool soolakaramellisegust.
8. Määri peale ülejäänud kreem ja hoia kooki ca 2 tundi külmkapis.
9. Kaunista kook soolakaramelli ja marjadega.