Seest vedel šokolaadikook: 6 portsu

KOOSTISAINED

Vaja läheb: 

Kook:
Või 82% 165g
Šokolaad 70% 165g
Munakollane 50g
Muna 180g
Suhkur 70g
Nisujahu 50g
Kakao 10g

Kirsikompott:
Külmutatud kirsid 200g
Vesi 100ml
Sidrun 20g
Suhkur 50-70g
Maisitärklis 10g

  1. sulata šokolaad koos võiga vesivannil
  2. vispelda kokku muna , munakollane ning suhkur (ära vahusta)
  3. vala sulanud šokolaadisegu samaaegselt vispeldades munasegule ja sega korralikult läbi
  4. sõelu sisse nisujahu ja sega korralikult läbi
  5. pane valmis segu pritskotti ja aseta külmkappi jahtuma
  6. määri koogivormid võiga ja seejärel kakaoga , vala sisse valmis koogisegu ning aseta uuestikülmkappi, soovitavalt 1-2 tundi.
  7. küpseta kook ahjus 200C juures umbes 8-12 minutit olenevalt ahjust ja koogivormist

*kirsikompoti jaoks aseta kirsid potti koos vee sidruniviilu ja suhkruga
*lase kompott kokku keeda ja vajadusel paksenda külma veega segatud maisitärklisega ning jahuta
*Koogi serveerimisel lisame kirsikompoti ja erinevaid jäätiseid.