SEENERAVIOLID VALGEVEINI-VÕIKASTMES

KOOSTISAINED

Pastajahu semolina 250g
Muna 2 tk
Oliivõli 10ml
Sool

 

Sampinjonid 150g
Kukeseened 50g
Toorjuust 100g
Või 20g
Tüümian värske 10g
Sool
Pipar

 

Küüslauk 20g
Šalottsibul 20g
Või 150g
Valge vein 300ml

 

Serveerides võib ravioolidele peale raputada kitsejuustu ja chillihelbeid

*Sega koostisosad omavahel tugevaks pastataignaks kokku
*Mässi toidukilesse ja aseta 1-2 tunniks külmkappi

 

* puhasta kukeseened sampinjonid ja haki peeneks
* kuumuta pann võiga ja prae seened kuni kuldpruunid
* eemalda tulelt ja sega sisse külm toorjuust ja värske tüümian
* maitsesta soola ja pipraga ja aseta külmkappi
*Rulli pastarullijaga või tagnarulliga õhukeseks ,umbes 1-2 mm paksuseks
* täida ravioolid külma seenneseguga ja sulge ääred kahvliga
* keeda soolaga maitsestatud vees umbes 7-8 minutit

 

*Haki küüslauk ja sibul
* kuumuta pann 20g võiga ja prae sibulat ja küüslauku kuni kuldpruunid
*lisa valge vein ja redutseeri poole vähemaks
*eemalda tulelt ja sega hulka ülejäänud toasoe või
*maitsesta soola ja suhkruga