Röstitud veise sisefilee

KOOSTISAINED

Beebibrokkoli 150g
Kirsskobartomat 150g
Veise sisefilee 400g
Või 100g
Valge vein 100ml
Küüslauk 20g
oliivõli
Meresool
Pipar
Mikrosalat

  • puhasta veise sisefilee ning lõika 2 steiki
  • rösti veise sisefilee kõik küljed kuldpruuniks
  • järelküpseta ahjus 200C juures umbes 6-8 minutit koos 100g kirsskobartomatitega
  • kuumuta pann vähese õliga ja kuumuta purustatud küüslauk kuni kuldpruun
  • lisa 50g hakitud kirsskobartomateid , valge vein ning kuumuta umbes 4-5 minutit
  • eemalda tulelt ning sega juurde toasoe või , maitsesta soola ning pipraga
  • lase potis vesi keema , maitsesta soolaga ning keeda beebibrokkolit kuni erkroheline
  • nõruta beebibrokkoli , maitsesta meresoola ning oliivõliga ja grilli või rösti beebibrokkolit
  • umbes 2 minutit
  • serveerides kaunista mikrosalatiga