RÖSTITUD PARDIRIND

KOOSTISAINED

Vaja läheb:
2 pardi rinnafileed
oliivõli
150g porgandit
150g juursellerit
150g toores peeti
150g sojaube
300ml köögiviljapuljongit
Peedilehed
Värske tüümian
Rose pipar , purustatud must pipar , sool , chillihelbed

1. Rösti part pannil nahapool all kuni kuldpruun ,keera ümber , raputa peale sool ja
must pipar ja rösti umbes 2 minutit .
2. Koori juurseller ,porgand ,peet ja lõika umbes 5cm paksemad kangid ,maitsesta
soola ,pipra ja värske tüümianiga ning rösti ahjus 180C juures umbes 10 minutit
(oleneb kui paksud kangid lõigata)
3. Samale ahjupannile tõsta pardi rinnafilee ja küpsetada umbes 10 minutit
4. Kuumuta köögiviljapuljong , maitsesta roseepipra chillihelveste ja soolaga
5. Serveeri röstitud part köögiviljapadjal ja vala peale köögiviljapuljong
6. Raputa peale kaunistuseks peedilehti.