RÖSTITUD KOHA : 4portsu

KOOSTISAINED

Vaja läheb:

  • Kohafilee          160g x 4
  • Lillkapsas          500g
  • Värske kurk      200g
  • Rõõskkoor        200ml
  • Sidrun               1tk
  • Valge vein        30ml
  • Küüslauk          20g
  • Shalott sibul    50g
  • Või                     20g
  • Oliivõli              
  • rapsiõli
  • Sool,pipar,suhkur

Kaste

  1. puhasta ja haki sibul ja küüslauk
  2. rösti võiga 10g küüslauku ja sibul
  3. lisa valge vein ja redutseeri
  4. lisa rõõskkoor ja enne serveerimist värske sidrunimahl
  5. maitsesta soola, pipra ja suhkruga

 

Röstitud lillkapsas:

  1. puhasta lillkapsas ja eralda õisikud
  2. sega juurde oliivõli ja 10g küüslauku
  3. küpseta ahjus 180C juures kuni kuldpruun

 

Röstitud koha:

  1. puhasta kohafilee , vajadusel eemalda luud ning lõika umbes 160g portsud
  2. kuumuta rapsiõli ning rösti kohafilee portsud pannil naha pool allpool
  3. tõsta ahjuplaadile nahk ülespoole raputa peale soola ja musta pipart  ning küpseta ahjus 180C juures umbes 7-10 minutit