Röstitud kammkarbid peedi- ja pastinaagikreemiga: 4 portsu

KOOSTISAINED

Vaja läheb: 
Peedikreem:
Punane peet 150g
Küüslauk 10g
Või 40g
vesi
Sool, pipar

Pastinaagikreem:
Pastinaak 150g
Küüslauk 10g
Või 40g
vesi
Sool, pipar

Kammkarbid 12 tk:
Või
Sool, pipar

 

Peedikreem:

  1. Tükelda punane peet kuubikuteks , rösti küüslauk ning peet potis 10 g võiga kuni kuldpruun.
  2. lisa vesi (peet oleks kaetud ), kata pott kaanega ja keeda kuni pehme
  3. eemalda üleliigne vesi ning püreesta koos 30g võiga ja maitsesta soola ja pipraga

Pastinaagikreem:

  1. Tükelda punane pastinaak kuubikuteks , rösti küüslauk ning pastinaak potis 10 g võiga kuni kuldpruun.
  2. lisa vesi (pastinaak oleks kaetud ), kata pott kaanega ja keeda kuni pehme
  3. eemalda üleliigne vesi ning püreesta koos 30g võiga ja maitsesta soola ja pipraga

Kammkarbid: 
Rösti kammkarbid keskmisel kuumusel võiga mõlemalt poolt umbes 1,5 minutit