PORGANDI-KÕRVITSAPÜREESUPP: 4portsu

KOOSTISAINED

Vaja läheb:
Porgand 200g
Kõrvits 500g
Küüslauk 20g
Sibul 100g
Rõõskkoor 250ml
Rapsiõli 20ml
Murulauk
Muskaatpähkel
Sool
Pipar

  1. Puhastada porgand ja kõrvits ning lõigata kuubikuteks
  2. Kuumuta pott kuumaks , lisa porgand ja kõrvits, küpseta kuni hakkab õrnalt pruunistuma
  3. Lisa küüslauk ja sibul , küpseta umbes 3 minutit
  4. Lisa natuke vett ja keera kuumus keskmisele kuumusele
  5. Kata pott kaanega ja keeda kuni porgand ja kõrvits on pehmed
  6. Lisa rõõskkoor ja kuumuta
  7. Püreesta saumiksri või blenderiga
  8. Maitsesta muskaatpähkli soola ja pipraga
  9. Serveerides raputa peale murulauku