Peedi carpaccio

KOOSTISAINED

4 keskmise suurusega peeti
2 sl palsamiäädikat
5 sl viinamarjaseemneõli
palsamico salatikastet
värsket tüümiani
meresoolahelbeid, musta pipart
röstitud india pähkleid

 

1. Keeda peedid nii, et jäävad keskelt kergelt krõmpsuvaks.
2. Viiluta peedid mandoliiniga või lõika noaga õhukesed viilud.
3. Lao vaagnale 1/3 peediviile.
4. Nirista peediviilidele 1 sl palsamiäädikat ja 2 sl viinamarjaseemneõli. Puista peale hakitud
värsket tüümiani, meresoolahelbeid ja musta pipart.
5. Lao peale teine kiht ja maitsesta samamoodi.
6. Lao peale viimane kiht peediviile, nirista sellele 1 sl viinamarjaseemneõli, maitsesta
soola- pipraga.
7. Haki röstitud india pähklid.
8. Puista peediviiludele hakitud india pähklid, värske tüümian ning lisa palsamico
salatikaste.