Mereannisupp - 4 portsu

KOOSTISAINED

Vaja läheb:
Oliivõli 20g
Shalottsibul 100g
Fenkol 120g
Küüslauk 30g
Chillihelbed
Valge vein 100ml
Kalapuljong 800ml
Oregano
Krevetid kooritud 80g
Sinimerekarbid 200g
Valge kala 150g
Värske petersell
Meresool
Must pipar

  1. Kuumuta oliivõli ,lisa tükeldatud shalottsibul ja fenkol prae umbes 4-5 minutit , lisa tükeldatud küüslauk ja prae umbes 1 minut.
  2. Vala juurde valge vein , eelvalmistatud kalapuljong ja kuumuta 25-30 minutit.
  3. Lase supp keema , lisa krevetid , sinimerekarp ja valge kala ning keeda kuni sinimerekarbid avanevad
  4. Maitsesta musta pipra ning meresoolaga .
  5. Serveeri röstitud saia ,hakitud värske peterselliga ning raputa peale chillihelbed.