Lõhevorm

KOOSTISAINED

6 kartulit

500 g lõhefileed

8 päikesekuivatatud tomatit

karbitäis kirsstomateid

3 sl oliivõli

3 küüslauguküünt

värsket basiilikut

soola, musta pipart

  1. Koori kartulid; lõika kartulid tükkideks; pane ahjuvormi, maitsesta soolaga, lisa 1-2 sl oliivõli. Küpseta 225 kraadises ahjus ca 25 minutit.
  2. Puhasta kalafilee ja lõika kala ca 3 cm tükkideks.
  3. Võta vorm ahjust, sega kartulid ja lisa kalatükid. Maitsesta soola- pipraga ja küpseta 200 kraadises ahjus ca 10 minutit.
  4. Haki päikesekuivatatud tomatid ja küüslauk.
  5. Puista kirsstomatid, päikesekuivatatud tomatid ja küüslauk kartulitele ning kalatükkidele. Pane vorm veel 5 minutiks ahju.
  6. Võta vorm ahjust, puista peale basiilik ja nirista peale veel veidi oliivõli.