LAMBATALLEKARREE: 2 portsu

KOOSTISAINED

Lambatallekarre        500g

Suvikõrvits                  300g

Punane peet              200g

Veiselihapuljong      300ml

Jõhvikad                      100g

Punane vein                150ml

Šalottsibul                     50g

Küüslauk                        25g

Rosmariin                        5g

Maisitärklis                     5g

Või                                    20g

rapsiõli

Sool

Pipar

Suhkur

  • Kuumuta pann ja rösti lambatallekarree ning peedisektorid pannil kuldpruuniks
  • Maitsesta soola ja pipraga  ja küpseta ahjus 180c juures umbes 25 minutit kuni keskelt roosa
  • Haki küüslauk ja sibul väikesteks kuubikuteks
  • Kuumuta potis õli , lisa küüslauk ja sibul ning prae kuni kuldpruun
  • Vala juurde punane veinja rosmariin ning keeda kuni 50% on redutseerunud
  • Lisa veisepuljong ja jõhvikad keeda kuni 30% redutseerunud
  • Maitsesta kaste soola,pipra ja suhkruga ning paksenda maisitärklisega
  • Kuumuta pann võiga ja prae suvikõrvitsarattad mõlemalt poolt kuldpruuniks (maitsesta soola ja pipraga)
  • Serveeri pildil näidatud viisil