Kilutrühvlid

KOOSTISAINED

Vaja läheb:
100 g vürtskilufileed
100 g toorjuustu
2-3 vart rohelist sibulat (u 2 kuhjaga spl)
1-2 vart tilli (u 1 kuhjaga spl)
1 suur keedumuna
riivleiba

Valmistamine:
1. Haki kilu väikesteks kuubikuteks, seejärel sega juurde toorjuust, peeneks hakitud sibul ja till
ning kahvliga puruks plätsitud muna. Aseta segu tunniks ajaks külmkappi.
2. Kalla kausi põhja riivleiba. Võta kilusegust teelusikaga paras ports ja tõsta riivleiva sisse,
veereta kuni kõik küljed on riivleivaga kaetud. Võta trühvel kausist välja ja vajadusel vormi
kätega ümaramaks.
Hea oleks kui trühvlid jõuaks enne serveerimist 2-3 tundi külmkapis taheneda.

Hea nipp: kui sul trühvlivorme ei ole, serveeri neid hoopis rukkikorvikestes!

Retsept on pärit farmi.ee internetileheküljelt.
Sellest kogusest tuleb u 20 trühvlit.