KANAVARDAD KERGE FETAJUUSTU SALATIGA

KOOSTISAINED

Vaja läheb:

Kanavardad:

Broiler kintsuliha 600g
Paprika 150g
Suvikõrvits 120g
Oliivõli 20g
Sool,pipar,värske tüümian

 

Fetajuustusalat:
Salatimix 200g
Värske kurk 200g
Kirsstomat 100g
Punane sibul 100g
Fetajuust 150g
Oliivõli 20ml
Sidrun 10ml

Kanavardad:

  1. Lõika kintsuliha, paprika, suvikõrvits umbes 3cm kuubikuteks
  2. sega juurde oliivõli , värske hakitud tüümian ning maitse järgi soola ja pipart
  3. lase külmkapis 3-4 h marineeruda
  4. aja kintsuliha ,paprika, suvikõrvits vardasse ning grilli


Fetajuustusalat:

  1. sega kokku oliivõli , sool , suhkur , pipar ja sidrunimahl
  2. pese ja kuivata salatimix
  3. lõika kurgist pikad õhukesed laastud , lõika fetajuust kuubikuteks
  4. haki kirsstomat ja lõika punasest sibulast rattad
  5. sega kõik omavahel kokku