HERNESUPP KRÕBEDA PROSCIUTTO KRÕPSUGA 4 PORTSU

KOOSTISAINED

Vaja läheb: 

Rohelised külmutatud herned 600g
köögiviljapuljong 200ml
vahukoor 100ml
šalottsibul 80g
küüslauk 10g
prosciutto sink 200g
ciabatta 100g
chillihelbed
rapsiõli
sool
pipar

Valmistamine:

* Kuumuta potis rapsiõli ja prae puhastatud ja hakitud sibulad ning küüslauk kuldpruuniks
* Lisa külmutatud herned ja köögiviljabuljong , keeda umbes 5 minutit , lisa vahukoor ja
kuumuta kuni keemiseni
* Püreesta saumiksriga ning maitsesta soola ja pipraga
* Aseta viilutatud prosciutto ja õhukesed viilud chiabattat ahjupannile ning küpseta ahjus
180c juures kuni prosciutto ja chiabatta on krõbedad
* Serveeri hernepüreesupp krübeda chiabatta , prosciuttokrõpsude ning chillihelvestega ,
Kaunistuseks võib lisada erinevaid ürte.