Grillitud Kuldmerikoger

KOOSTISAINED

Vaja läheb: 
1. Ühe kala kohta ( ca 400g)
Kappareid, rosmariini ja küüslauku – kõiki ca 10g
Sidrun ca 50g
Või 80g
Valge vein 1dl.

2. Lisandiks marineeritud redis
Redist 50g
Porgand 50g 
Äädikas 0,5tl
Ingver 5g
Vesi 1dl
Suhkur 1 tl

3. Sidrunimarmelaad – annab roale eriliselt hõrgu lisandväärtuse
Sidrunimahl 1dl
Suhkur 40g
Agar-agar 4 g

Valmistamine: 

1. Kala valmistamine: 
 Lase vesi keema, lisa ingverirattad, sool, suhkur, äädikas.
Viiluta redis ja haki porgand peenikesteks ribadeks.
Vala peale marinaad ja lase marineerida umbes 1 tund.

2. Marineeritud redise valmistamine: 
Lase vesi keema, lisa ingverirattad, sool, suhkur, äädikas.
Viiluta redis ja haki porgand peenikesteks ribadeks.
Vala peale marinaad ja lase marineerida umbes 1 tund.

3. Sidrunimarmelaadi valmistamine: 
Sidrunimahl ja suhkur lasta madala tulel keema ja keeta, kuni suhkur on lahustunud. Lisada
segule segades agar-agar ja keeta madalal tulel kuni paksenemiseni.
Eemalda tulelt ja vala madala äärega siledapõhjalisse kaussi ning lase tarrenduda.