Cannoli kohupiimakreemi ja astelpajukastmega: 4 portsu

KOOSTISAINED

Vaja läheb: 

Cannoli torud:

Nisujahu 200g
Suhkur 12g
Kakao 12g
Kaneel 12g
Sool 2g
Sherry 100ml
Rapsiõli 60ml
Muna 60g

Kohupiimakreem:
Kohupiimapasta maitsestamatta 500g
Sidrun värske 1tk
Laim värske 1tk
Vaniljesuhkur 100g

Astelpajukaste:
astelpaju marjad 300g
suhkur 100-150g
vesi 50ml

Cannoli torud: 

  1. sega kõik toorained kausis korralikult kokku , kata toidukilega ja lase külmkapis umbes 2 h seista
  2. tõsta külmkapist välja , rulli õhukeseks (umbes 1-2 mm ) ja lõika vormiga ümmargused rattad (diameetriga 7cm)
  3. kuumuta fritüürr 180C juurde
  4. keera valmislõigatud tagnarattad cannoli vormi ümber ja küpseta fritüüris üksaaval umbes 1 minut
  5. kuni kuldpruunid , eemalda fritüürist ja aseta köögipaberile nõrguma

Kohupiimakreem: 

  1. pese sidrun ja laim korralikult puhtaks , riivi peene riiviga sidruni ja laimikoor kaussi
  2. lisa kaussi kohupiimakreem ja vaniljesuhkur , pigista juurde laimi või sidrunimahla maitse järgi ja sega omavahel kõik kokku

Astelpajukaste

  1. keeda astelpajumarjad vee ja suhkruga kokku , eemalda üleliigne vesi .
  2. püreesta ja vala läbi tiheda sõela , jahuta .

Taldriku põhja vala astelpajukaste ja aseta kastmesse kohupiimakreemiga täidetud cannolid ,
kaunista värskete marjadega.