CALZONE FETAJUUSTU SPINATI JA PUNASE SIBULAGA

KOOSTISAINED

PIZZATAIGEN:
Nisujahu 600g
Soe vesi 270g
Soe piim 30g
Oliivõli 15g
Kuivpärm 5g
Sool 6g

CALZONE:
Pizzataigen 1 pall
Fetajuust 150g
Punane sibul 100g
Beebispinat 100g

SALAT:
Rukkola 50g
Kirsstomatid 100g
Parmesani juust 40g
Oliivõli 10g
Röstitud seedermänniseemned 10g
Meresoolahelbed

PIZZATAIGEN:

  1. Sega kokku piim , vesi , oliivõli , sool ja kuivpärm
  2. Sega juurde jahu
  3. Eralda umbes 200g pallideks , aseta eraldi anumatesse , kata kilega ja lase soojas kerkida

CALZONE:

  1. Rulli kerkind pallid ringi kujuliselt lahti umbes 0,5 cm paksuseks
  2. Poolele pizzapõhjale raputada fetajuust , hakitud spinat ja punane sibul
  3. Voldi katmata pool peale ja sulge
  4. Küpseta eelsoojendatud ahjus 180-200C juures kuni kuldpruun

SALAT:

  1. Pese rukkola ja kirsstomatid
  2. Sega kausis rukkola , kirsstomatid , oliivõli ja meresool
  3. Serveeri taldrikul , raputa peale seedermänniseemned ja parmesanilaastud.