Brülee kreem 4-le

KOOSTISAINED

Vaja läheb: 
Rõõsk koor 35% 600ml
Vaniljepasta/kaun 6g/2g
Munakollane 10tk
Suhkur 130g
Demerara suhkur 50g
Värsked marjad

Valmistamine: 
1. Kuumuta rõõsk koor koos suhkru ja vaniljepastaga umbes 75 kraadini kuni suhkur on sulanud
(ära lase keema)
2. Lisa koort segades munakollased ja sega kuni kõik on segunenud (kui munakollane tükki
tõmbab, oli koor liiga kuum )
3. Vala segu kuumakindlatesse küpsetusvormidesse
4. Aseta küpsetusvormid sügavamasse ahjuvormi koos veega
5. Küpseta ahjus 95 kraadi juures 1-1,5 h (keskelt peab kergelt võdisema)
6. Lase jahtuda , raputa peale demerara suhkur ja kõrveta suhkur pealt karamelliks , kaunista
värskete marjadega