Retseptide arhiiv

Veisehautis Rabarberiga

Rabarberikook kohupiimaga

Kartuli-munasalat sinepikastmega

Eton Mess

Kala- köögiviljahautis

Murelikook

Lõhevorm

Šokolaadi- mandlikook

Kookose- kanasupp

Mustsõstramuffinid

Peedi carpaccio

Lihtne õunakook

Soolakaramelli- toorjuustukook

Läätsesupp

Spinati- fetajuustupirukad

Porgandi- kaerahelbekook

Mangotort

Peekoni- munapirukas

Sparglipirukas

Rabarberi- juustukook

Grillil küpsetatud lõhefilee karulauguvõiga

Tervise smuuti

Krevetisalat grilljuustuga

Tagurpidi banaanikook

Kõrvitsapüreesupp kitsejuustukreemiga

Veiselihahautis

Praetud räimed tomatikastmes

Kana-klimbisupp

Valge põldoa supp pastaga

Rabarberi-maasika krõbedik

Suvised kanavardad

Aeglaselt küpsenud tomatid kitsejuustuga

Poke kauss kanaga 1-le

Grillitud Kuldmerikoger

TIRAMISU 10-le

TOORJUUSTUKOOK VALGE ŠOKOLAADIGA (18cm koogivorm)

PARMESANIKOORIKUS KANAFILEE TAR-TAR KASTMEGA

SINIMEREKARBID

Pannacotta

RÖSTITUD TOMATI-PAPRIKA PESTO:

Veise antrekoot gremolataga

Brülee kreem 4-le

Seene püreesupp neli portsu

VITELLO TONNATO veisekeelest neli portsu

VEISELIHA CARPACCIO NELJALE

Muskaatkõrvitsa püreesupp krõbeda peekoni ja kreeka pähklitega

Šokolaadi fondant marjakompoti ja vanilje jäätisega

Mereannisupp - 4 portsu

Seenerisotto

Karamelline õunakook - 4 portsu

Kanamaksa terriin

Seest vedel šokolaadikook: 6 portsu

Pardikoiva confit hautatud punase kapsaga: 4 portsu

PEEDI PÜREESUPP KUUMSUITSULÕHEGA

RÖSTITUD PARDIRIND

BESEE MUSTIKAKREEMI JA MARJASIIRUPIGA

*Kiievi kotlet karulauguvõi ja kartuli-brokkolitambiga

Kilutrühvlid

FLAN KOOK 4 TK

RÖSTITUD KOHA : 4portsu

MOZZARELLA SALAT 4 PORTSU

Röstitud kammkarbid peedi- ja pastinaagikreemiga: 4 portsu

Madalküpsetatud sea kaelakarbonaad veinikastmega: 4 portsu

Cannoli kohupiimakreemi ja astelpajukastmega: 4 portsu

KANAVARDAD KERGE FETAJUUSTU SALATIGA

Pasta arrabiata

Magusad lavašširullid

Rabarberikook kohupiimaga ja Rabarberi ja maasika sorbett

Suvised kanavardad 8-le

PANKOPANEERINGUS KRÕBEDAD KILUFILEED

CALZONE FETAJUUSTU SPINATI JA PUNASE SIBULAGA

Kala- köögiviljahautis

Lihtne suvikõrvitsapirukas

Kõrvitsa-safrani risoto kammkarpidega: 4portsu

Veise sisefilee peekoniga: 4 portsu

PORGANDI-KÕRVITSAPÜREESUPP: 4portsu

KODUNE SAI 1tk

MADALKÜPSETATUD SEAKAELAKARBONAAD 4 portsu

LAMBATALLEKARREE: 2 portsu

VEISERAGUU KÄSITÖÖPASTAGA: 4 portsu

LÕHECARPACCIO (4 portsu)

HAUTATUD LAMBA ESIKOOT: (4 portsu)

SEENERAVIOLID VALGEVEINI-VÕIKASTMES

TUUNIKALASALAT CHILLIMAJONEESIGA

VASTLAKUKLID 12 TK

HERNESUPP KRÕBEDA PROSCIUTTO KRÕPSUGA 4 PORTSU

RÖSTITUD PART

LÕHECARPACCIO

VALGE ŠOKOLAADI PANNAKOTTA ASTELPAJUMOOSIGA: 6 portsu

Hummus 500g

KIRSI-MANGO KOHUPIIMAKREEM: 4 PORTSU

RÖSTITUD LÕHE PEEDIKREEMIGA : 4PORTSU

GRILLITUD VEISE ANTREKOOT

KOHUPIIMA-LEIVAKREEM PASSIONIMOOSIGA

Lõhe tartar: 2 portsu

Röstitud veise sisefilee

LEST: 4 portsu

KOHUPIIMAVAHT KAMA JA PASSIONIMOOSIGA

Kõrvitsarisoto

Jõhvika mannavaht

Veise sisefilee parmesani-kartulipüreega

Kohvikreem

KARTULI-HAKKLIHAVORM